Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind lid worden?
Onze speel-o-theek heeft speelgoed voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar. Hier is meer informatie te vinden over het lid worden.

Kunnen opa en oma's ook lid worden?
Natuurlijk zijn opa en oma's van harte welkom! Wat is er leuker dan als je bij opa en/of oma gaat logeren en er is weer “nieuw” speelgoed! Ze hoeven hier niet speciaal lid voor te worden, maar kunnen hier ook een knipkaart á €5,- voor gebruiken. Klik hier voor verdere uitleg.

Kan ik online reserveren/verlengen?
Helaas is dit (nog) niet mogelijk. In de toekomst willen we deze mogelijkheid wel gaan creëren. U kunt wel altijd (tijdens openingstijden) telefonisch verlengen en/of een reservering maken.

Hoe lang kan ik speelgoed lenen?
De uitleentermijn van speelgoed is 3 weken, en kan één keer verlengd worden met 3 weken. Het speelgoed kan dus maximaal 6 weken geleend worden. Maar mocht het zijn dat het speelgoed na bijvoorbeeld één dag "niet meer leuk" is, dan kan het gelijk weer bij het eerstvolgende uitleenmoment omgeruild worden!

Hoeveel stuks speelgoed kan ik per keer lenen?
U kunt op 1 abonnement 1 stuks speelgoed lenen, en er een gratis puzzel of spel bij lenen. Daarnaast kunt u altijd (tegen €0,50) verkleedkleren lenen.

Wat als ik het speelgoed ná de uiterlijke inleverdatum inlever?
Bij overschrijding van de uiterlijke inleverdatum, wordt er een boete van €0,20 pér openingsdag, pér stuks speelgoed berekend.

Kan ik ook speelgoed reserveren?
Ja, het is mogelijk om tegen betaling van €1,- speelgoed te reserveren. Wanneer het speelgoed ten tijde van de reservering uitgeleend is, wordt het speelgoed bij binnenkomst apart gehouden, en wordt u door een van de vrijwilligers gebeld dat het voor u klaar staat.