Vanaf welke leeftijd kan mijn kind lid worden?
Onze speel-o-theek heeft speelgoed voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar. Hier is meer informatie te vinden over het lid worden.

Kunnen opa en oma’s ook lid worden?
Natuurlijk zijn opa en oma’s van harte welkom! Wat is er leuker dan als je bij opa en/of oma gaat logeren en er is weer “nieuw” speelgoed! Ze hoeven hier niet speciaal lid voor te worden, maar kunnen hier ook een knipkaart á €5,- voor gebruiken. Klik hier voor verdere uitleg.

Kan ik online reserveren/verlengen?
Helaas is dit (nog) niet mogelijk. In de toekomst willen we deze mogelijkheid wel gaan creëren. U kunt wel altijd (tijdens openingstijden) telefonisch verlengen en/of een reservering maken.

Hoe lang kan ik speelgoed lenen?
De uitleentermijn van speelgoed is 3 weken en kan één keer verlengd worden met 3 weken. Het speelgoed kan dus maximaal 6 weken geleend worden. Maar het is ook mogelijk om wekelijks het speelgoed te ruilen.

Hoeveel stuks speelgoed kan ik per keer lenen?
U kunt op 1 abonnement 1 stuks speelgoed lenen en er een gratis puzzel of gezelschapsspel bij lenen.

Wat als ik het speelgoed ná de uiterlijke inleverdatum inlever?
Bij overschrijding van de uiterlijke inleverdatum, wordt er een boete van €0,20 pér openingsdag, pér stuks speelgoed berekend.

Kan ik ook speelgoed reserveren?
Ja, het is mogelijk om tegen betaling van €1,- speelgoed te reserveren. Wanneer het speelgoed ten tijde van de reservering uitgeleend is, wordt het speelgoed bij binnenkomst apart gehouden en wordt u door een van de vrijwilligers gebeld dat het voor u klaar staat.


Ontdek meer van Speel-o-theek "Olleke Bolleke"

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.