Abonnement:

Lijkt het u leuk om lid te worden? Kom dan eens vrijblijvend langs in de speel-o-theek. U krijgt dan een uitgebreide rondleiding van onze vrijwilligers.

Als u uw kind lid wilt maken, dan kan dat direct. U vult een inschrijfformulier in en krijgt een voorlopig abonnement. Daarmee kunt u meteen al speelgoed lenen.

Wilt u alvast thuis dit inschrijfformulier invullen? Dat kan! Neemt u dit dan mee en de dienstdoende vrijwilliger helpt u bij het verkrijgen van het abonnement. 

De kosten per abonnement per jaar zijn:

Binnen de gemeente: Neder-Betuwe                                              Buiten onze gemeente

1e  kind  €16,50                                                                              €19,-
2e kind   €15,25                                                                              €17,75
3e kind   €14,-                                                                                 €17,50

Opvolgende kinderen zijn gratis.

Het is mogelijk om meerdere abonnementen te nemen, bijvoorbeeld voor scholen of kinderdagverblijven. Deze vallen niet onder de gezins-reductieregel en kosten per stuk dus € 16,50.

De contributie wordt één maal per jaar automatisch van uw rekening afgeschreven. U geeft hiervoor een machtiging. Als uw kind in de loop van het jaar lid wordt, betaalt u tot eind december. Uw kind blijft lid totdat u opzegt.


Knipkaart:

Heeft u bijvoorbeeld een kinderfeestje of een familiedag, dan kunt u door middel van een knipkaart meer speelgoed lenen. Met een knipkaart kunt u namelijk 4 stuks extra speelgoed lenen (4 stuks tegelijk of verspreid). De kosten van een knipkaart zijn €5,-.
Het is ook een leuk cadeau om aan een opa of oma te geven. Zij kunnen dan (eventueel met kleinkind) leuk speelgoed lenen. Of zorgen dat er leuk speelgoed in huis is als kleinkinderen langs komen.

Heeft u nog vragen: info@speelotheekkesteren.nl / 0488 483 209 of stuur een bericht via Facebook of Instagram.


Ontdek meer van Speel-o-theek "Olleke Bolleke"

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.