Goed speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, maar is vaak duur in de aanschaf en soms is het kind er na betrekkelijk korte tijd weer op uit gekeken. Soms zou u speelgoed eerst even willen uitproberen voordat u het aanschaft, of u wilt uw kind regelmatig nieuw en uitdagend speelgoed aanbieden. 

Hiervoor is de speel-o-theek een uitkomst!

Met deze gedachte is speel-o-theek Olleke Bolleke in onze 1979 opgericht.

Ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers zorgen er wekelijks voor dat: kinderen, ouders, grootouders, oppasmoeders, buren, familie, gastouders /gezinnen, tijdelijke inwoners en kinderdagverblijven een ruime keus aan speelgoed hebben.

Er zijn diverse leuke werkzaamheden als vrijwilliger in de speel-o-theek. Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar gezellige, enthousiaste mensen die in overleg een aantal uurtjes willen helpen.

Waarom zijn er speel-o-theken?

Voor kinderen is spelen de belangrijkste activiteit, want door spelen ontwikkelen kinderen zich. Ze leren voelen, proeven, kijken, luisteren, vasthouden, duwen en trekken. Door met anderen te spelen leren kinderen rekening te houden met elkaar, winnen en verliezen, samen iets te maken of te ondernemen. Kortom, met behulp van speelgoed leren kinderen de “grote mensenwereld” kennen.

Breed assortiment speelgoed

Wij hebben een breed assortiment aan speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Het speelgoed is onder verdeeld in verschillende categorieën, zoals speelgoed dat de fantasie prikkelt, verkleedkleding, speelgoed voor de motorische en zintuiglijke ontwikkeling, gezelschapsspellen, puzzels en educatief speelgoed. Vanzelfsprekend vernieuwen wij ons assortiment regelmatig. Zo blijft het leuk en afwisselend om iedere keer iets nieuws uit te zoeken.

Reserveren van speelgoed

Het is mogelijk om speelgoed te reserveren.
Door te bellen naar : 0488 483 209 kunt u speelgoed reserveren.
Via de pagina Speelgoed kunt u een groot deel van ons assortiment speelgoed vinden.


Ontdek meer van Speel-o-theek "Olleke Bolleke"

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.