Lid worden?

Lijkt het u leuk om lid te worden? Kom dan eens vrijblijvend langs in de speel-o-theek. U krijgt dan een uitgebreide rondleiding van onze vrijwilligers.
Als u uw kind lid wilt maken, dan kan dat meteen. U vult een inschrijfformulier in en krijgt een voorlopig abonnement. Daarmee kunt u gelijk al speelgoed lenen (meer informatie over hoe de uitleen, in grote lijnen, in zijn werk gaat vindt u onder “veel gestelde vragen”).

De kosten per gezin per jaar zijn:

Binnen de gemeente:

  • 1e kind € 16,50  

  • 2e kind € 15,25

  • 3e kind € 14,00 (opvolgende kinderen zijn gratis)

                                                 

Buiten de gemeente

  • 1e kind € 19,00

  • 2e kind € 17,75

  • 3e kind € 15,50 (opvolgende kinderen zijn gratis)

Het is mogelijk om meerdere abonnementen te nemen, bijvoorbeeld voor scholen of kinderdagverblijven. Deze vallen niet onder de gezins-reductieregel en kosten per stuk dus € 15,50.
De contributie wordt één maal per jaar automatisch van uw rekening afgeschreven. U geeft hiervoor een machtiging. Als Uw kind in de loop van het jaar lid wordt, betaalt u tot eind december.
Uw kind blijft lid totdat u opzegt (zie hieronder hoe u moet opzeggen). Opzeggen kan per 30 juni óf 31 december. Als u per 30 juni opzegt, kunt u een gedeelte van de al betaalde contributie teruggestort krijgen.
Opzeggen kan telefonisch bij de ledenadministratie (het telefoonnummer staat achterop het abonnement) of bij de speel-o-theek. Wilt u dan wel eventuele openstaande boete(s) afrekenen?
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van bovenstaande informatie, dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier rechtsboven op de pagina, of bellen met de speel-o-theek tijdens openingsuren.

Opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Download dan hier het opzegformulier, en lever deze dan in bij de balie op de speel-o-theek, samen met uw lidmaatschapskaart.
Let op!!
Voordat u zich kunt laten uitschrijven, dienen eerst ALLE materialen ingeleverd te zijn, én alle eventuele openstaande boetes voldaan te zijn.

Knipkaart


Heeft u bijvoorbeeld een kinderfeestje of een familiedag, dan kunt u door middel van een knipkaart meer speelgoed lenen. Met een knipkaart kunt u namelijk 4 stuks extra speelgoed lenen (4 stuks tegelijk, of verspreid). De kosten van een knipkaart zijn €5,-.
Het is ook een leuk cadeau om aan een opa of oma te geven. Zij kunnen dan (eventueel met kleinkind) leuk speelgoed lenen. Of zorgen dat er leuk speelgoed in huis is als kleinkinderen langs komen...